Commercieel beheer van vastgoed

Het commercieel beheer van bedrijfspanden kost enorm veel tijd. Het vaststellen van huurprijzen, het voeren van contractonderhandelingen, het vinden van nieuwe huurders. Het zijn stuk voor stuk taken die kostbare tijd en energie vragen. Gelukkig zijn wij er om al deze commerciële aspecten van jouw vastgoed voor jou te regelen. Zo kun jij je volledig richten op jouw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloos verloop van het commercieel beheer en een maximaal rendement voor jouw vastgoed.

De voordelen van commercieel beheer uitbesteden

Het uitbesteden van commercieel beheer brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen ontvang je professionele ondersteuning, maar je verzekert jezelf ook van gemoedsrust; jouw bedrijfspanden zijn in veilige handen. Jij kunt je focussen op jouw core business, terwijl wij zorgen voor een soepel huurincassoproces, kostenoptimalisatie en tevreden huurders. Zijn er vragen of problemen? Dan kun je altijd op ons rekenen voor ondersteuning!

Commercieel vastgoedbeheer in Oost-Nederland

Wat ons onderscheidt van andere bedrijfsmakelaars? Uiteraard is dat op de eerste plaats dat wij snel, efficiënt en professioneel zijn. Maar ook onze lokale expertise geeft ons een pluspunt. Onze diepgaande kennis van Overijssel stelt ons in staat om de lokale markt op een unieke manier te benaderen. We begrijpen de nuances van elke buurt, de kansen die er liggen en de uitdagingen waarmee vastgoedeigenaren te maken hebben. Onze expertise in commercieel beheer, gecombineerd met ons regionale inzicht en onze strategische benadering, maakt ons dé ideale partner in deze regio.

Van Egmond Vastgoedbeheer regelt voor ons het commerciële, financiële en technische beheer van drie locaties met in totaal zeven huurders. De communicatie en processen lopen soepel, en zaken worden meteen aangepakt. We zijn ontzettend tevreden! 

Particulier

Sinds wij zijn overgestapt naar Van Egmond Vastgoedbeheer, hebben wij een aanzienlijke verbetering gezien in het beheer van onze commerciële vastgoedportefeuille. Van Egmond Vastgoedbeheer verzorgt voor ons zowel het commerciële, financiële als technische beheer van onze panden, en wij zijn
uiterst tevreden met hun diensten

V.O.F. Deldeneresch

Hulp bij commercieel beheer

Zou je graag weer extra tijd overhouden? Laten we dan eens rond de tafel gaan zitten. Dan bekijken we alle mogelijkheden rondom commercieel beheer en spreken we jouw wensen door. Stel je eens voor dat jij je straks weer met een gerust gevoel kunt focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. Of je nu wilt weten hoe je jouw pand het beste kunt verhuren, advies nodig hebt over investeringen, of gewoon wilt brainstormen over jouw volgende zakelijke zet, wij staan altijd voor je klaar om te helpen. Wacht niet langer, een afspraak is zo gemaakt!