Elke stap die we zetten, brengt ons dichter bij jouw doel

Wij zijn een dynamisch team van jonge, enthousiaste professionals.

Bij ons staat kwaliteit voorop

Van een grondige voorbereiding tot een advies dat perfect aansluit op de behoeften van onze opdrachtgevers. Door doelgericht te werken, komen we tot het beste resultaat, zelfs als het niet volgens de gebaande paden kan. Samen gaan we voor succes!

Innovatie zit in ons DNA

We zijn constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Snelheid en flexibiliteit zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Zo blijven wij altijd vooroplopen in de markt. Bij Van Egmond Bedrijfsmakelaars vind je een betrouwbare en deskundige partner voor nu én in de toekomst

Wij willen jou als klant verdienen

Door hard en efficiënt voor je te werken, elke dag opnieuw. De wereld verandert snel. Daar spelen wij adequaat op in. Zo nemen wij jou niet alleen werk maar ook zorgen uit handen.

Paul van Egmond RM

NVM lid, VastgoedCert gecertificeerd en ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed.

M 06 82 48 62 80
E paul@vanegmondbedrijfs
makelaars.nl

Vastgoed, uw succes

Op zoek naar een actieve en deskundige bedrijfsmakelaar in de regio Twente? Van Egmond Bedrijfsmakelaars gaat graag voor jou aan de slag. Vernieuwend, gedreven en transparant. Of het nu gaat om klein- of grootschalig commercieel vastgoed. Laat ons jouw regisseur van de transactie zijn. Omdat wij niet alleen die perfecte match regelen, maar je vooral ook ontzorgen op ieder vlak.